miercuri, 30 noiembrie 2016

CIUPERCI UMPLUTE

Sotului meu ii plac aceste ciupercute asa ca m-am gandit sa-i fac o bucurie.Mai ales,ca se fac usor si sunt foarte gustoase.
 Am avut nevoie de:

un kg de ciuperci (mie imi plac de marime medie)
100 de g unt
200 g telemea
doua oua
o legatura marar 
sare,piper,usturoi




Ciupercile se spala si se desparte palaria de piciorus.Ne ocupam prima data de palarii , pe care le punem intr-o tava unsa cu unt.In fiecare palarie se pune sare,piper si un cubulet mic de unt.Tava se introduce in cuptorul incins la 2oo de grade si se tine cam 30 min sau pana scade zeama lasata de ciupercute.
Intre timp,tocam piciorusele marunt si le calim in unt.Dupa ce se racoresc, le amestecam cu branza data pe razatoare ,ouale ,usturoiul zdrobit si mararul tocat marunt.Distribuim umplutura in fiecare palarie ,presaram putin parmezan si coacem la 180 de grade,pana se rumenesc frumos( cam 20 de minute ).Sunt un deliciu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu