joi, 24 noiembrie 2016

      PAPARA






Este un aperitiv foarte usor de facut,pentru atunci cand esti in pana de idei (sau de chef)  sau cand te trezesti cu musafiri neanuntati.De ce se numeste asa ,nu stiu,dar pot sa spun ca este o gustare delicioasa. Am avut nevoie de: 

8 felii de paine toast
50 g unt 
300 g telemea rasa (am folosit telemea de oaie Olympus )- e foarte important ca branza sa fie buna ,deoarece ea da gust preparatului
4 oua
300 mi lapte dulce
oregano
parmezan pentru presarat deasupra

Feliile de paine se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se presara cu branza rasa.Se pune untul taiat bucatele mici.Ouale se bat usor ,peste ele se adauga laptele si impreuna se toarna peste feliile de paine.Dupa gust,se presara cu oregano .Se coace in cuptorul incins la 180 de grade ,pentru 20 de minute,pana se rumeneste frumos.Se presara cu parmezan si se serveste cu pofta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu